Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم درباره اختلاط کلاس های روزانه و پردیس های خودگردان (پردیس های پولی) در برخی دانشگاه ها گفت: تشخیص این موضوع با خود دانشگاه ها است و باید خود آن را تدبیر کنند.

مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برگزاری کلاس های دانشجویان پردیس های خودگردان (پردیس های پولی) با دانشجویان روزانه در برخی از دانشگاه ها گفت: ما به هیچ وجه اصرار و تکلیفی بر دانشگاه ها نداشته ایم که کلاس های این دانشجویان جدا و یا باهم برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تشخیص این موضوع با خود دانشگاه ها است، دانشگاه ها باید خود این موضوع را تدبیر کنند که کلاسهای جدا برگزار کنند یا اینکه کلاس جدا برگزار نکنند.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: ممکن است در دانشگاهی تعداد دانشجویان پردیس خودگردان کم باشد و مدیریت دانشگاه تصمیم بگیرد به علت اینکه تعداد این دانشجویان کم است کلاس آنها را با کلاس های دانشجویان دیگر دوره ها برگزار کند. این موضوع بر عهده دانشگاه است.

شریعتی نیاسر ادامه داد: همچنین ممکن است دانشگاهی تعداد قابل توجهی دانشجوی دوره پردیس خودگردان جذب کرده باشد و بخواهد برای آنها کلاس جدا برگزار کند، کاری که در حال حاضر دانشگاه تهران انجام می دهد. بنابراین خیلی مشکل خاصی نیست و فکر می کنم مدیران دانشگاه ها به خوبی می توانند این موضوع را مدیریت کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد

نوید رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از آغاز رویداد شروع در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این رویداد یک روزه و در راستای اهداف مربوط به توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در این رویداد نیازهای فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مساله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیأت علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تأمین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

رضایی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

وی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعدادهای علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاوردهای علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

کد خبر 6098366

دیگر خبرها

  • ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود