Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی وابسته به وزارت بهداشت در پذیرش دانشجوی شهریه پرداز که در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اعلام شده است، در ۲۲ پردیس علوم پزشکی دانشجو پذیرفته می شود.

شیوه پذیرش دانشجو به صورت متمرکز است و داوطلبان باید دارای شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای شماره ( ۱) آزمون سراسری سال ۱۳۹۷ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارا بودن سلامت جسمانی و روانی برای تحصیل در رشته مورد علاقه بر مبنای جدول نقص عضو غیرمؤثر مندرج در بخش پیوست های دفترچه راهنمای انتخاب رشته از جمله شرایط عمومی پذیرش است.

بر اساس شرایط اختصاصی اعلام شده برای پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاه های علوم پزشکی، داوطلبان باید قادر به پرداخت شهریه باشند.

میزان شهریه هر ساله توسط وزارت بهداشت، تعیین و طبق مصوبه هیأت امنای دانشگاه محل تحصیل اخذ خواهد شد.

پذیرفته شدگان موظف به پرداخت هزینه های تسهیلاتی و رفاهی به طور جداگانه هستند.

محل تشکیل کلاس های دروس تئوری و علوم پایه در پردیس ها و یا هر مکانی که دانشگاه صلاح بداند، است.

پذیرفته شدگان تابع تمامی مقررات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله شرکت در آزمون های جامع کشوری و کسب حدنصاب قبولی از آزمون های مذکور مانند سایر دانشجویان گروه پزشکی هستند.

هرگونه انتقال و میهمان شدن از پردیس های خودگردان به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی داخل کشور، ممنوع است.

نقل و انتقال و میهمان شدن از یک پردیس به پردیس دیگر در صورت موافقت پردیس مبدأ و مقصد، با رعایت سایر ضوابط مندرج در آیین نامه انتقال مربوط به پردیس های خودگردان، بلامانع است.

دانش آموختگان پردیس دانشگاه های علوم پزشکی ملزم به گذراندن لایحه طرح نیروی انسانی، مشابه سایر دانش آموختگان هستند.

در پایان دوره به دانش آموختگان مدرک تحصیلی مشابه دیگر دانشجویان همان دانشگاه ها، اعطاء خواهد شد.

پذیرش دانشجو در دوره های پردیس خودگردان دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به صورت متمرکز انجام خواهد شد، لذا این رشته ها فاقد لیست افراد ذخیره (برای ثبت نام) هستند. در صورت عدم ثبت نام پذیرفته شدگان در موعد مقرر، قبولی آنان لغو می شود.

شهریه های مصوب هیأت امنای دانشگاه های علوم پزشکی برای دوره پردیس خودگردان در وبسایت دانشگاه های علوم پزشکی مربوطه درج شده است.

در این دوره ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی شامل اردبیل، ارومیه، اصفهان، ایران، بابل، بندرعباس، تبریز، تهران، جندی شاپور اهواز، زاهدان، زنجان، شهید بهشتی، شیراز، کاشان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، مازندران، مشهد، همدان و یزد دارای پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی هستند.

در این پردیس ها دانشجو باید شهریه بپردازد.

کد خبر 4367498

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخاب رشته پردیس خودگردان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت کنکور 97 سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری کنکور 97 دانشجویان انتخاب رشته دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های ایران منصور غلامی پذیرش بدون آزمون اعضای هیات علمی دانشگاه تهران وزارت بهداشت خوابگاه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد