Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز، از پذیرش دانشجو در ۲۹ رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی در پردیس بین المللی ارس این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید صمد حسینی، رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز، از پذیرش دانشجو در ۲۹ رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی در پردیس بین المللی ارس این دانشگاه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سید صمد حسینی در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بر اساس سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه‌های سطح یک می‌توانند در مناطق آزاد واحد‌های بین المللی دایر و در این راستا نیز اقدام به پذیرش دانشجو از داخل و خارج از کشور نمایند، تصریح کرد: دانشگاه تبریز هم در این خصوص با پشتوانه بیش از ۷۰ ساله سابقه موثر در زمینه آموزش و پژوهش و در راستای پاسخ به تقاضای روزافزون داوطلبان تحصیلات عالی در داخل و خارج از کشور و با توجه به برنامه ریزی بلند مدت علمی، آموزشی و پژوهشی خود، پردیس بین المللی ارس را در سال ۱۳۸۸ به صورت رسمی راه اندازی کرده است.

  صمد حسینی در ادامه اظهار کرد:  پردیس‌های دانشگاه تبریز به لحاظ سیاست‌های کلی آموزشی، پژوهشی تابع مقررات و آئین نامه‌های دانشگاه تبریز است و فعالیت آن برای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) تنظیم شده است جذب دانشجو در رشته‌های مختلف در این پردیس‌ها نیز با توجه به نیاز روز جامعه و منطقه صورت می‌گیرد.

مشاور رئیس دانشگاه تبریز تصریح کرد: پردیس بین المللی ارس در سال ۱۳۸۸ پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در ۴ رشته آغاز و در حال حاضر با افزایش رشته‌ها به حدود ۴۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۷ رشته در مقطع دکتری رسیده است پردیس خودگران تبریز نیز در سال ۹۲ راه اندازی شده که در حال حاضر ۱۹۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۸ رشته در مقطع دکتری دانشجو پذیرش می‌کند.

وی در رابطه با نحوه پذیرش دانشجو در پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تبریز واقع در منطقه آزاد ارس (جلفا) برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ افزود: پذیرش دانشجو در این واحد بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین داوطلبان داخلی و خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی است.

حسینی بیان کرد: در این دوره پذیرش دانشجو در پردیس بین المللی ارس در ۱۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکتری تخصصی صورت خواهد گرفت.

رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه ثبت‌نام برای پذیرش دانشجو پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز از ۸ بهمن آغاز شده و تا ۱۶ بهمن‌ماه سال جاری نیز ادامه خواهد داشت، خاطر نشان کرد: داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند، به سایت اینترنتی http://arasp.tabrizu.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۳۳۹۲۴۴۱-۴۱ تماس حاصل کنند.

وی جذب دانشجوی خارجی را از جمله راهبرد‌های کلان دانشگاه تبریز در سال‌های اخیر بیان کرد و افزود: در این راستا با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز و به ویژه در پردیس بین المللی ارس گام‌های موثری برای جذب دانشجوی خارجی برداشته شده که امید می‌رود در آینده نزدیک با همکاری سایر دستگاه و نهاد‌ها در این خصوص به اهداف تعیین شده خود برسیم.

حسینی با بیان اینکه طبق قانون، دانشگاه‌ها باید ۵۰ درصد ظرفیت پردیس‌های بین المللی را برای پذیرش و جذب دانشجویان خارجی و ایرانی برنامه ریزی کنند، یادآور شد: متاسفانه اکنون بسیاری از سرمایه‌های علمی کشور برای تحصیل به کشور‌های دیگر می‌روند و هزینه‌های زیادی هم برای تحصیل در خارج از کشور پرداخت می‌کنند که بعد از اتمام تحصیل باید هزینه‌ای برای تبدیل مدرک نیز پرداخت کنند که معتقدم باید برای جذب این دانشجویان به پردیس دانشگاه‌های کشور تلاش کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جذب دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده