Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز گفت: این پردیـس برای نیمسـال اول سـال تحصیلی ۹۹-۹۸ در ۳۹ رشـته گرایش ارشـد و ۴۳ رشـته گرایـش دکتـری پذیرش دانشـجو خواهد داشت.

سید صمد حسینی، رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از آغاز ثبت نام پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در پردیس بین المللی ارس این دانشگاه تا ۱۵ تیرماه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  حسینی مطرح کرد: پردیـس بین المللی ارس دانشـگاه تبریز برای نیمسـال اول سـال تحصیلی ۹۹-۹۸ در ۳۹ رشـته گرایش کارشناسـی ارشـد و ۴۳ رشـته گرایـش دکتـری پذیرش دانشـجو خواهد داشت و در این ارتباط هم علاقمندان مـی توانند با مراجعه به وبسـایت arasp.tabrizu.ac.ir ضمـن کسـب اطلاع از جزئیات و شـرایط تحصیـل، مبـادرت به نام نویسـی کنند.
رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: پذیرش دانشـجویان در مقطع کارشناسـی ارشـد این پردیس تک مرحله ای و با توجه به سـوابق و مدارک آموزشـی و پژوهشـی متقاضیان است.

وی گفت: شـرط تحصیـل در رشـته هـای دکتـری نیز کسـب نصاب نمره در آزمـون کتبـی اختصاصی، بررسی مدارک آموزشی، پژوهشی و مصاحبه علمی است.

حسینی اظهار کرد: تاریخ آزمون کتبی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی ۲۷ تیرماه و مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی نیز در روز‌های دوم تا هشتم شهریورماه امسال انجام خواهد شد.
رئیس پردیس‌های خودگردان دانشگاه تبریز بیان کرد: نتایج هر دو مقطع تحصیلی در پردیس بین‌المللی ارس برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، در روز ۲۶ شهریورماه سال جاری از طریق پایگاه اینترنتی پردیس‌های این دانشگاه اعلام خواهد شد.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر تعـداد زیـادی از دانشـجویان ایرانـی در دانشـگاه هـای کشور‌های منطقه از جمله ترکیه، جمهـوری آذربایجان، جمهوری خودمختـار نخجوان و ارمنسـتان تحصیل مـی کنند که پردیـس ارس دانشـگاه تبریـز مـی توانـد مرکز آموزشـی بسـیار مناسـبی برای ادامه تحصیل این دانشجویان باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پذیرش دانشجو در دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۱۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

مهدی صفاری‌نیا، رئیس‌ پارک فناوری پردیس، در آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس گفت: در سطح جهانی، چند معیار اساسی برای تعیین سطح اکوسیستم فناوری وجود دارد، یکی از مهم‌ترین آنها، نیروی انسانی مستقر در مناطق فناوری،سطح دانش فنی و میزان دسترسی به بازار، چگونگی تامین مالی در اکوسیستم‌ها،  عملکرد ارزش اقتصادی زیست بوم و شبکه‌های ارتباطی فعال در زیست‌بوم است.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری رویدادهای بین‌المللی در اکوسیستم فناوری، اتصال شرکت های دانش‌بنیان به فضاهای بین‌المللی فناوری است.

صفاری‌نیا تاکید کرد: در پارک فناوری پردیس، با برگزاری  رویدادهای بین‌المللی مختلف به دنبال ایجاد دسترسی بیشتر شرکت‌ها به فضاهای بین‌المللی فناورانه بوده‌ایم.

وی در پایان ادامه داد: به‌دنبال، افزایش فضا و حضور شرکت‌کنندگان بیشتری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴ هستیم تا بتوانیم این نمایشگاه را به یکی از مهم‌ترین رویدادهای فناورانه منطقه تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد