Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی بر ضرورت برقراری پیوند سامانه‌ای دانشکده‌ها و پردیس خودگردان تاکید کرد و گفت: زمانی که بودجه‌های دولتی دانشگاه‌ها روز به روز در حال کاهش هستند، از طریق ارائه خدمات آموزشی در پردیس‌ها می‌توان این کاهش بودجه‌ها را جبران کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر شجاع احمدوند در مراسم معارفه رییس جدید پردیس‌های خودگردان دانشگاه علامه طباطبایی ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: پردیس‌های خودگردان ظرفیت‌های خوبی برای کسانی دارا هستند که علاقه به ادامه تحصیل دارند؛ ولی بنا به دلایلی از جمله اشتغال و … وقت کافی برای این امر را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث دیگر ارتباط دانشگاه و صنعت از طریق پردیس‌ها است. به عبارتی از این طریق می‌توان دانشی که آموخته می‌شود، در حوزه کاربرد و عمل به کار گرفته و عملیاتی شود.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه با اشاره به اینکه پردیس‌ها، افرادی را که در حوزه اجرا هستند را با دانش و دانشگاه مرتبط کرده‌اند، اظهار کرد: با این کار علم و دانش آنها به حرفه و جامعه ربط پیدا می‌کند. البته این پردیس‌ها برای دانشگاه هم درآمدزایی دارند. زمانی که بودجه‌های دولتی روز به روز در حال کاهش هستند، از طریق ارائه خدمات آموزشی می‌توان این کاهش بودجه‌ها را جبران کرد، همانطور که در خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا هم همین کار صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر گسترش خدمات آموزشی در حوزه بین‌الملل است که بسیاری از پردیس‌های خودگران انجام می‌دهند. اغلب دانشگاه‌های بزرگ پردیس‌های خود را در مناطق مرزی و مناطق آزاد تجاری برپا کرده‌اند و دانشجویان بین‌المللی جذب کرده‌اند.

به گفته احمدوند، دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه عملکرد موفقی داشته و موفق شده دانشجویان خوب و با استعدادی جذب کند.

وی تاکید کرد: امیدوارم پیوند میان دانشکده‌ها و پردیس خودگردان به صورت سیستماتیک و سامانه‌ای برقرار شود.

در ادامه این مراسم دکتر حبیب هنری، رئیس سابق پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در گذشته، نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر این بود که دوره‌های شبانه و پردیس‌های خودگردان یکی شوند، ولی بعد از بازدیدهایی که از این پردیس‌ها شد، متوجه شدند که حذف دوره‌های خودگردان امکان‌پذیر نیست و بسیاری از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علامه طباطبایی در این زمینه پیشرفت‌های خوب و موفقی در فرآیندها، روندها و امکانات داشته‌اند.

وی در ادامه با اشاره به یکی‌شدن فعالیت‌های علمی پردیس‌های خودگردان با دانشکده‌ها تصریح کرد: اینکه پردیس‌ها با دانشکده‌ها ادغام شدند، اقدام خوبی بود. این امر در بخش ارتباط با استادان، دسترسی به منابع علمی برای دانشجویان و کاهش هزینه‌ها تاثیرگذار بود.

هنری ادامه داد: امر دیگری که برای پردیس خودگردان باید توجه بیشتری به آن شود، تبلیغ خدمات آموزشی است. در این زمینه دانشگاه باید فعال‌تر شود تا علاقه‌مندان با فعالیت‌های این مجموعه و روند جذب دانشجو آشنا شوند.

وی در پایان با اشاره به بحث آموزش‌های مجازی گفت: پردیس خودگردان دانشگاه ظرفیت خوبی را داراست که می توانیم در زمینه تبلیغ خدمات آموزشی هم دستاوردهایی داشته باشیم.

همچنین دکتر مرتضی نورمحمدی، رئیس جدید پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم بسترهایی که در پردیس دانشگاه فراهم شده را تقویت کنیم تا از ظرفیت‌های علمی و فیزیکی آن بیشتر استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت ارتقای برند دانشگاه و کسب منابع مالی در این زمینه تصریح کرد: یکی از مهمترین الزامات ما، بحث تقویت هویت پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان است. پردیس باید دارای هویت مستقلی باشد که تقویت شود. خود مجموعه پردیس باید این باور را داشته باشد که هویت مستقل دارد و واحدهای دیگر دانشگاه هم باید این هویت مستقل را به رسمیت بشناسند.

نورمحمدی تاکید کرد: این امر الزاماتی دارد که از جمله آن، ساختارسازی و نهادسازی برای پردیس است. به عبارتی باید به نهاد مستقلی تبدیل شود. اگر این ساختارسازی شکل نگیرد، ارتباط صنعت و دانشگاه شکل نمی‌گیرد. همچنین باید تلاش شود مرکز آموزش‌های الکترونیکی پردیس راه‌اندازی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، وی در پایان تصریح کرد: باید برای جذب دانشجویان، جاذبه‌های علمی و امکانات لازم را داشته باشیم. در همین زمینه حتماً از توصیه‌ها و مشورت‌های مدیران گروه آموزشی و استادان دانشگاه استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی پردیس های خودگردان بودجه دولتی دانشگاه ها دانشگاه علامه طباطبایی پردیس تحصیلات تکمیلی پردیس های خودگردان خودگردان دانشگاه پردیس خودگردان خدمات آموزشی دانشگاه ها دانشکده ها پردیس ها بودجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، ابراهیم خالقی در گفتگویی با بیان اینکه هزار و چهارصد و نود و دومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد، اظهارکرد: در این عمل، عضای جوان ۲۰ ساله مرگ مغزی ساکن بجنورد به چهار بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید.

وی گفت: مرحوم «ابوالفضل حسن‌زاده»، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان امام علی(ع) بجنورد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۲ ساله ساکن قاین که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی تصریح کرد: همچنین قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم این دانشگاه و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903389

دیگر خبرها

  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود