Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@22:07:46 GMT

0 تا 100 آشنایی با اعتبار مدرک پردیس خودگردان

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۹۰۰۴۷

0 تا 100 آشنایی با اعتبار مدرک پردیس خودگردان

پردیس خودگردان یا پردیس بین الملل دراصل یکی از شعب همان دانشگاه های دولتی هستند که برای تحصیل در آنها باید مبلغی را به عنوان شهریه پرداخت کرد ( البته شهریه پرداختی برای پردیس خودگردان بیشتر از شهریه تحصیل در دوره شبانه است) به دانشجویان پردیس خودگردان روزانه شهریه پرداز نیز میگویند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پردیس خودگردان چیست؟ پردیس خودگردان یا پردیس بین الملل دراصل یکی از شعب همان دانشگاه های دولتی هستند که برای تحصیل در آنها باید مبلغی را به عنوان شهریه پرداخت کرد ( البته شهریه پرداختی برای پردیس خودگردان بیشتر از شهریه تحصیل در دوره شبانه است) به دانشجویان پردیس خودگردان روزانه شهریه پرداز نیز میگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تماس با واحد پاسخگویی صدای سنجش از طریق تلفن ثابت با شماره

02166837359-02166868571

پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1 شب

 

 

  شهریه دانشگاه پردیس خودگردان

 

برای تحصیل در پردیس های خودگردان تنها کافی است در آزمون سراسری سنجش شرکت کنید و شرایط قبولی آن درست مانند قبولی در دوره های روزانه و شبانه دانشگاه های دولتی سراسر کشور است. از جمله دانشگاه هایی که پردیس خودگردان دارند میتوان به دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه شهید بهشتی اشاره کرد.

با توجه به اینکه پردیس خودگردان ظرفیت مازاد و زیر مجموعه دانشگاه های سراسری ایران است، پذیرش و شروع به تحصیل در این دانشگاه ها دو به روش  پذیرش بدون کنکور وپذیرش با کنکور زیر نظر سازمان سنجش و آموزش کشور است.

انتخاب تحصیل بر اساس اعتبار مدرک پردیس خودگردان:

اعتبار مدرک پردیس خودگردان برای دانشجو ها درست مانند اعتبار مدرک دانشجوهای روزانه و شبانه در تمامی دانشگاه های سراسری کشور است، اگر برای انتخاب و تحصیل در دانشگاه های پردیس خودگردان مردد هستید و به اعتبار مدرک پردیس خودگردان شک دارید  در ادامه این نوشته با ما همراه باشید به طور کامل با این دانشگاه آشنا شوید.

آیا مدرک پردیس خودگردان معتبر است؟

در چند سال اخیر و با توجه به کم شدن ظرفیت های رشته های  مختلف دانشگاه های دولتی تهران و اعتبار مدرک پردیس خودگردان که دست کمی از مدارک روزانه و شبانه این دانشگاه ها ندارد باعث شده تا تعداد زیادی از داوطلبان کنکور سراسری برای تحصیل در این دانشگاه ها مشتاق شوند و هزینه ها و شهریه این دانشگاه زیاد برایشان مهم نباشد.

در جواب سوال بالا باید بگوییم بله! مدرک پردیس خودگردان کاملا معتبر است و حتی مدرک این دانشگاه ها مورد تایید وزارت علوم است و از این رو کاملا معتبر و قابل اعتماد است؛ همچنین میتوان از طریق  سامانه استعلام مدرک تحصیلی اعتبار مدرک پردیس خودگردان را پیگیری کرد.برای اطلاعات بیشتر لطفا با مشاوره کنکور  صدای سنجش به نشانی https://sanjeshmoshaveran.ir/  در ارتباط باشید   

چه رشته هایی در پردیس خودگردان وجود دارند؟

متقاضیان میتوانند در 5 گروه ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان های خارجی در پردیس های خودگردان مشغول به تحصیل شوند و البته داوطلبان گروه انسانی در چند رشته محدود میتوانند بدون کنکور اقدام به تحصیل کنند و برای آنها امکان تحصیل با کنکور وجود ندارد.

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم مدرک پردیس خودگردان مورد تایید وزارت علوم است و با مدرک دوره های  روزانه و شبانه دانشگاه های ایران مطابقت دارد، و مدرکی که از این پردیس بین الملل دریافت میکنید کاملا معتبر است و میتوان به وسیله آن چه در خارج از کشور وچه در داخل کشور بدون هیچ مانعی به تحصیل پرداخت.

آیا کلمه پردیس در مدرک پردیس  خودگردان آورده میشود؟

طبق گفته های بالا مدرک پردیس خودگردان دانشگاه های کشور کاملا مشابه مدارک دانشجویان دوره‌های روزانه است و عنوان پردیس در آن  صرفا به‌عنوان دانشکده ذکر می‌گردد نه به عنوان یک مدرک جداگانه.

آیا به دانشجویان پردیس خودگردان خوابگاه و سایر امکانات رفاهی داده میشود؟

دانشگاه ها از ارائه خوابگاه دائمی به این دانشجویان به طور دائمی و برای تمامی ترم ها مسئولیتی ندارند، ولی برای  اقامت موقت یک یا دو شب میتوانند از طریق  ارائه معرفی نامه پردیس و بعد از آن موافقت کردن امور خوابگاه دانشگاه مورد نظر محلی برای اقامت به دانشجویان داده شود.

نحوه تشکیل کلاس های دانشگاه پردیس خودگردان به چه صورت است؟

تمامی کلاس های پردیس خودگردان مانند دانشگاه های سراسری و دوره های روزانه و شبانه کاملا استاندارد و به صورت حضوری تشکیل میشوند.

تفاوت مدرک پردیس خودگردان با مدرک روزانه چیست؟

میتوان گفت که این دو هیچ تفاوت باهم ندارند زیرا؛ حتی استاد های هر دو آنها یعنی هم پردیس خودگردان و هم روزانه یکی است؛ علاوه بر این مدیریت آموزشی گروه های پردیس خودگردان یا همان پردیس  بین الملل دانشگاه های سراسری ایران نیز بر عهده گروه های علمی دوره روزانه است و هیئت علمی آنها نیز یکی است.

از جمله مزیت های پردیس خودگردان نسبت به  دوره روزانه این است که بسیار راحت تر میتوان در آن شروع به تحصیل کرد و شرایط و رتبه قبولی در آن بسیار بهتر و قابل دستیابی بیشتری است.

 تنها تفاوت پردیس خودگردان با دوره های روزانه دانشگاه های سراسری در این است که ساختمان های آنها از یکدیگر جدا است و بعضی از این پردیس های خودگردان در خود شهرو تعدادی از آنها در شهر های دیگر هستند.

از نظر اعتبار مدرک نیز هیچ تفاوتی میان مدرک پردیس خودگردان یا پردیس  بین الملل و مدرک دوره های روزانه دانشگاه های دولتی وجود ندارند و هر دو مدرک مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات کشور هستند و از جانب این سازمان صادر میشوند و تنها در مدرک دریافتی دانشجو پردیس بین الملل؛ نام دور پردیس  خودگردان ثبت می شود.

تفاوت مدرک پردیس خودگردان با مدرک دانشگاه آزاد چیست؟

به طور کلی تحصیل در دانشگاه های  پردیس خودگردان بسیار بهتر از تحصیل در دانشگاه آزاد است زیرا اساتیدی که در پردیس های خودگردان تدریس میکنند، همان اساتید دوره های روزانه و دانشگاه های سراسری هستند.

مدرک هر دو دانشگاه مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات است اما مدرکی که از پردیس  خودگردان دریافت میکنید به دلیل اینکه زیر مجکموعه یک دانشگاه دولتی و سراسری است با مدرک دریافتی از دوره های روزانه و شبانه هیچ تفاوتی ندارد و به این جهت از اعتبار بیشتری در هنگام پیدا کردن شغل در شرکت های  معتبر و دولتی دارد

ولی مدرک دانشگاه آزاد به معتبر بودن مدرک دانشگاه های سراسری و پردیس  خودگردان نمی رسد وبسیاری از شرکت ها ممکن است این مدرک را برای  اشتغال به کار تایید نکنند.

 علاوه براین شاید با داشتن مدرک دانشگاه آزاد نتوان به خارج از کشور برای ادامه تحصیل رفت و تمامی دانشگاه های خارج آن را قبول نداشته باشند اما مدرک پردیس خودگردان این مشکل را ندارد.

برای اطلاع از سایر دانشگاه های دولتی و غیر دولتی ایران و شرایط تحصیل در آنها با  مشاوره تحصیلی تلفنی

صدای سنجش  و یا با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

 

تماس با واحد پاسخگویی صدای سنجش از طریق تلفن ثابت با شماره

02166837359-02166868571

پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1 شب

 

 

 

 

 

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مورد تایید وزارت علوم پردیس خودگردان پردیس های خودگردان دانشگاه های سراسری روزانه و شبانه دانشگاه های دولتی پردیس خودگردان دوره های روزانه پردیس بین الملل دانشگاه ها برای تحصیل مدرک دانشگاه دانشگاه آزاد صدای سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یکی از توفیقات کشور ایران مشارکت مردم در کلیه امور است و تجربه ثابت کرده حضور مردم در پیش‌برد اهداف نقش بسزایی دارد.

وی افزود: تأمین فضا، زیرساخت و تجهیزات آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از زیرنظام‌های ۶ گانه است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به دنبال سند تحول در دولت سیزدهم گام‌های خوبی برداشته شده است و سهم خیرین در این سند بسیار زیاد است.

حیدری عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۲۲۰ باب کلاس ساخته شده و ۳۶۰ باب در حال ساخت است، همچنین ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور جهت توسعه و تجهیز مدارس اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: باید کلیه مدارس کانکسی و خشت و گلی در چهارمحال و بختیاری به مدارس پایدار تبدیل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از کارهای ارزشمند و ماندنی دولت سیزدهم را رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد.

حیدری یکی از برنامه‌های جدی دولت حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی دانست و اضافه کرد: این کار می‌تواند در اشتغال دانش‌آموزان در آینده بسیار تأثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: توسعه هنرستان‌ها از اولویت‌ها است، معلمان و کادر مدرسه می‌توانند اساس آموزش را تشکیل دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیش از یک هزار معلم در چهارمحال و بختیاری به کارگیری شد، یادآوری کرد: در مناطق محروم به مدارس و فضاهای آموزشی توجه جدی صورت می‌گیرد.

حیدری به علاقه خیرین خارج از کشور برای مدرسه‌سازی و سرمایه‌گذاری در ایران اشاره و عنوان داشت: باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی بر لزوم استفاده از توان نیروهای جهادی و نهادهای انقلابی تاکید کرد و گفت: نباید از منابع مالی و پتانسیل دستگاه‌های دولتی در این زمینه غافل شد.

کد خبر 6100351

دیگر خبرها

  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!